Tystpc.nu Produkter              Support & Forum

 Supportsidan // FireDTV FAQ SÖK EFTER SVAR HÄR >>
Det här ämnet är låst så du kan varken svara på eller ändra det. Inga betalkanaler från Boxer fungerar i MCE?  
Magnus Thomé
Driver Tystpc.nu

Inlägg:  Skrivet: 2006-07-16 11:15:18    Inga betalkanaler från Boxer fungerar i MCE? Citera
Funkar det såhär för dig: Alla fria kanaler fungerar perfekt i MCE men du får ingen bild på någon av dina kodade kanaler. När du zappar runt på dina kodade kanaler får du alltid meddelandet "no signal".

1
Se noga till att du använder den senaste drivrutinen och att du följt alla steg väldigt noga i snabbinstallationsguiden och övrigt som du hittar på den här sidan: www.tystpc.nu/boxermce! Missa inte heller att läsa tipsen längre ner på websidan!


2
Verifiera att ditt abonnemangskort fungerar och är rätt istoppat:

För att kolla om ditt abonnemangskort från Boxer och Viaccess CA-modulen fungerar så ladda ner MyTheatre från www.dvbcore.com och testa om du får betalkanalerna att fungera som du ska i MyTheatre.

Fungerar inte betalkanalerna i MyTheatre heller så gå hit för att se att både CA-modulen och abonnemangskortet sitter i och fungerar osv:
http://www.tystpc.nu/forum/viewtopic.php?t=1026
http://www.tystpc.nu/forum/viewtopic.php?t=1225

Annars om betalkanalerna fungerar som de ska i MyTheatre men inte i MCE gå vidare:

3
- Testa att ominstallera drivrutinen från www.tystpc.nu/boxermce

- Kolla om MCE pluginen blivit installerad, kolla att den finns med i listan av program i Kontrollpanelen --> Lägg till ta bort program

- Testa att ominstallera bara själva MCE pluginen som du efter att ha packat upp den nedladdade zipfilen med drivrutiner hittar i undermappen:
\3rd party\FireDTV-MCE-PlugIn.msi
(du behöver inte avinstallera emellan om du redan har samma version på burken, men boota om datorn när du installerat den)

- Har du två tuners? Om abonnemangskortet i ena tunern inte fungerar så blir felsökningen lätt extremt förvirrande! Var noga med att verifiera att båda fungerar!

Visa användarens profil Skicka personligt meddelande
Det här ämnet är låst så du kan varken svara på eller ändra det.  

 

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Arthur Theme